Mačje mjaukanje

Glasanje mačke u dvorištu, to će reći mjaukanje, snimljeno 'Feifuns Digital Voice Recorder MP3 Music Player Professional'-om, to će reći digitalni audio zapis navedenoga:

KORAK 1:

Blogger Uploading video...

 

Neuspješno. Kaže: neodgovarajuća vrsta datoteke

KORAK 2:

Hm, možda na neki drugi način, preko nečeg 'Google' drugoga... YouTube, možda, pa onda link na to... 

YouTube kaže: Prenesena datoteka sadrži samo zvuk, bez videozapisa. Saznajte kako jednostavno pretvoriti zvučni zapis u videozapis.

KORAK 3:

Hm, treći put Bog pomaže, kažu. Onda možda na Google Disk, pa link...


Google disk kaže: Preglednik ne može reproducirati audiodatoteku, pa mi ponudi neke opcije 'Povezivanje više aplikacija', ja odaberem jednu, ne radi, odaberem drugu, ne radi... Ali ne vidim kako ih se nakon toga, budući ne rade, može ukloniti, nikako valjda...

KORAK 4:

Ako se datoteka download-a na PC i otvori sa Windows Media Player-om, može se poslušati. Koga zanima, neka SLUŠA, meni je ovo samo bila proba da vidim mogu li korisno upotrijebiti na poklon dobiveni diktafon ili si s njim mogu rit obrisati kao sa nekima od tehnofrikovskih čudesa iz Novog Svijeta :-)

---

A ovo je jedna od mačaka iz dvorišta, no ne zna se je li to njeno mjaukanje ili mjaukanje neke od četiri druge mačke koje zadnje vrijeme borave u mom dvorištu:
Ova pak fotografija nema opciju okretanja, pa što se mog 'point of view' tiče, zapravo, da se metaforički izrazim, leži na lijevom boku...

Dakle, Google Disc upload pa tamo zaokreni, pa link, valjda...

https://drive.google.com/open?id=0BwJB-OEi5VNRYVhvRnVXRGs0OVU

Nema ni tamo opcije zaokretanja, pa onda možda Google Fotografije...

https://photos.google.com/photo/AF1QipOVdlWOCs8YG8lOQef79jhoBElNemuHAMlELW6Q

(E, to  nisam morala uploadati, to je sam pokupio...)

U ime povijesne istine, moram reći da je originalna fotografija na mobitelu fotografirana USPRAVNO, dakle kao na ovom potonjem linku.

I, konac djelo krasi, mačje mjaukanje, za razliku od mačjeg predenja...
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Automattic